Merendree

Merendree

Parel van de Oude Kalevalei

Posts filed under merendree

Maurice en de schoolbusfee

Uitgeverij Het Moment uit Merendree bracht op 17 december 2020 het voorleesboekje “Maurice en de schoolbusfee” uit. Op zichzelf zou je denken dat dit niet veel voeten in de aarde heeft: er komen veel voorleesboekjes uit. Echter, maar, doch… dit is niet zomaar een voorleesboekje en dan vooral de manier waarop het tot stand kwam…. (read more)

Busje van Deinze komt zo ?!? + naschrift

Eerwaarde lezers en toevallige passanten, zoals u al eerder hebt gemerkt nemen we hier soms de Merendrese realiteit op de korrel. Dat is – nostra culpa – al eventjes geleden doch we pogen daar enige verandering in te brengen. Toen wij ons vorige dinsdag 6/10/2020 na de redactionele koffiepauze naar het centrum van Merendree verplaatsten… (read more)

Boekvoorstelling ‘Judith, de stammoeder van de Graven van Vlaanderen – Het Prille’

Op zondag 4 oktober j.l. werd Katrien Ryserhove’s jongste boek, uitgegeven door “Het Moment”, voorgesteld aan het publiek. Katrien is beter bekend bij het grote publiek als auteur van de boeken over ”De Moorden van Beernem” en als scenariste/producente van de langspeelfilm “Zaak: De Zutter”.  Het mooiste liefdesverhaal De boreling, de eerste van een trilogie,… (read more)