Merendree

Merendree

Parel van de Oude Kalevalei

O wee, weer een blog in Merendree

Door een stom toeval ontdekte ik dat de vroegere webstek “merendree.be” was verdwenen. Vrolijk fluitend en surfend ging ik op zoek naar de nieuwe eigenaar van deze domeinnaam. Dat bleek ene Niek van Alphen te zijn van het Nederlandse “NVA online Advertising” (allicht niet te verwarren met de politieke partij uit Vlaanderen). Ik had al een flauw vermoeden dat de mercantiele geest van onze noorderburen om de hoek zou komen kijken maar het volgende antwoord had ik niet meteen verwacht:

We willen de naam eventueel overdragen tegen een prijs van 500 euro.

Met vriendelijke groet,

Niek van Alphen
NVA Online Advertising

Mijn tegenvoorstel van 50 euro werd zelfs niet beantwoord en vermits ik het bovenstaande voorstel té gortig vond, registreerde ik voor een belachelijk lage prijs merendree.eu. We wonen per slot van rekening in Europa, niet?

Voilà en bij deze is het eerste artikel geschreven en hoop en wens ik nog vele dingen over Merendree te schrijven en te publiceren. U, het geachte Internetpubliek, wordt bij deze verzocht om uw kritiek en commentaar niet te sparen.

Gegroet,

Daan Pei

Merendree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>